Monday, April 03, 2006

Kulovalkea

Trainer's Housen ja PHS:n yhteistyön manifestaatio löytyy täältä. Ainakin sivulta löytyvä video lisää empatiaa äänimiesten ammattiryhmää kohtaan. Pulkkisen "Sviddu mä lähen äänittään sorsia" ei ehkä olekaan niin kaukana todellisuudesta.... Tsiisus, tollainen määrä bensaa ja mitkä turvaetäisyydet. Niin, mitkä?

Kirjoitti Antti Huttunen @ 1:59 AM

Read or Post a Comment

Okkei... Mä en tajua. Miksi sytyttää kokoojuttua löpöllä? Ei sen ääressä voi sitten enää olla, kun sehän haisee niin pahalta. Toisekseen tosi mies ei löpöllä moista edes sytytä.

Onko tämä nyt jokin "tuli on hyvä renki, mutta huono isäntä" -tyyppinen juttu?

Ai sou nat ket tis ting.

Tää on niiiiin miesten-juttu. Tulta ja löpöä. Liian insaideri. Akat hiljaa.

Posted by Blogger hna @ 4:03 AM #
 

Huom. Siis kaikki.

Posted by Blogger hna @ 4:03 AM #
 

Toi kokko lienee se leimahdus, jonka kävijä saa sytyttää sivuille mennessään.

Vastaava operaatio saksalaisittainhan kiersi Juhannuksen alla hassunhauskana sähköpostina.

Mutta kyllä mustaruuti olisi paljon miehekkäämpää.

Posted by Blogger Antti @ 4:32 AM #
 

Polttoaineiden käyttö kokon sytyttämisessä on ihan amatöörien hommaa. Sitä menee ihan vitusti, haihtuu ennen kun imeytyy joten tulos iso leimahdus joka sammuu nopeasti, optiona myös sen kaasuuntuneen polttoainepilven räjähdys.

Nim. kokemusta on

Posted by Anonymous Rintaääni @ 4:32 AM #
 

Mulle tulee vain niin pyromaani-olo. "Päästä meidät heittämään löpöä sun 'kokkoon', niin katsellaan yhdessä kun se roihuaa", ei pysty pääsee sinuiksi.

Näin paljon mustaa ja tulta, kaikissa mahdollisissa muodoissa, on niin saatanallista.

Ja sitten kuulee heti ton ajatuksen jälkeen Sarasvuon nauramassa sitä, miten hyvä tästä(kin) tuli, kuin uudelleen jo syntynyt Jouko Turkka.

Posted by Blogger hna @ 4:51 AM #
 

Musta tausta, liekkianimaatiot ja keskitetty teksti tuo jotenkin mieleen ne kymmenet ja taas kymmenet kellaribändien kotiluolat joita Infernon aikoihin tuli vilkuiltua.

Posted by Blogger Antti @ 4:59 AM #
 

Mummo sytytti nuotion ja saunan kiukaan kopiokonenesteellä, ja minä ajattelin, että tosimies ei moisiin litkuihin tartu. Jotenkin halju ja raukkamainen fiilis tosta tulee. Ja lopulta suorastaan säheltävä, kun urpot ovat aivan vieressä, kun liekki leimahtaa.

Aivan kuin eivät oikein osaisi, mitä ovat tekemässä.

Posted by Blogger PA @ 5:56 AM #
 

Ainakin itse tuli jo elämän ensimmäisellä kymmenellä opittua, että bensiini leimahtaa sen verran, että kulmakarvoja ei tartte nyppiä.

Posted by Blogger Antti @ 10:58 PM #
 
<< Home