Tuesday, March 25, 2008

Palvelutiskillä

Enska on taas kerran liikenneturvallisuutta edistämässä. Herra kohotettiin kampanjan keulakuvaksi. Tuli mieleen episodi vuosien takaa Itiksen CM:n palvelutiskiltä. Se oli muuten paras markkinointiviestinnän koulu, mitä voi olla. Ne, joilla ei ole multaa kynsien alla ei sitä vältsiin kyl hiffaa...

Anyways, yhdellä kesätyöntekijällä taisi olla ensimmäisiä työpäiviä. Kalatiskille marssii Enska, joka on hyvin tarkka mies. Tilaus tais olla 200 grammaa graavilohta. Tapana oli lätkäistä pihdeillä paperille ja paperilla vaa'alle silmämääräisesti sopiva määrä ja sanoa paino ääneen. Siitä lähdettiin sitten lisäämään tai poistamaan.

Enskan ensimmäinen kasa oli 160 grammaa tai siinä main. Ja kesäduunari tietysti sanomaan tämän. "Mitä? Näytänks mä jotenkin persaukiselta!", tuumasi Enska varsin lujalla volalla. Värväys tietysti säikähti. Jälkikäteen tuli mieleen, että ois kai häntä voinut varoittaa, että toiset asiakkaat, jotka tiesi etukäteen, vaativat tietynlaisen lähestymisen.

Paras oli se mummo, jolle myin kokonaisen villin merilohen. 12 kiloo ja 15 egee kilo. Se oli kallis kala. Ja se spiikki. Mummo käveli rollaattorin kanssa tiskin päähän ja tuijotti ensin tarjouskirrefileet ja Norjan merilohifileet. Kunnes jäi hetkeksi tuijottamaan sitä valtavaa lohta. "Pistetäänkö pakettiiin?". Mummo katsoi hetken silmät suurina, kohotti hieman niskaansa ja sanoi ylpeänä: "Pistetään."

Kirjoitti Antti Huttunen @ 1:04 PM

Read or Post a Comment

Tulipa mukava fiilis tästä tarinasta. :) Mukavasti piristi aamupäivää!

Posted by Anonymous Joni @ 1:41 AM #
 
<< Home