Sunday, November 04, 2007

Sanoista ja tulevasta

Viikonlopun ehdoton ykkösuutinen on eilen bätlätty RAP SM 2007. Mestariksi kruunattiin Are. Voitto oli - IMO - ehdottoman ansaittu. Herran verbaalinerouteen ja freestyleen voi tutustua tästä linkistä. Ei voi kuin ihailla sitä, miten sujuvasti herrat kiskovat oivaltavia laineja päästänsä yksi toisensa perään. Huokaus. Mahtavaa.

Ja jos sekä kielelliset siihen suoraan kytkeytyvät audioesteettiset arvot ovat se sun juttu, niin hopihopi, Funkiestiin poistamaan Pyhin Salainen maailma.

Elina Hiltunen kirjoitti Talsaan perustaneensa Flickr-ryhmän, johon ihmisten toivotaan lähettävän kuvia heikoista signaaleista. Jos sattuu eteen, niin kantakaa kortenne kekoon. Jos päähän ilmestyy ajatus, että miksi nyt tämän tiedon jakaisi, joku muuhan voi hyötyä siitä, niin ajatuksia kannattaa tarkastaa Kynämiehen Leinosen Miikkan Strategy of Giving -kirjan pohjalta.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 1:16 AM

Read or Post a Comment

Kiitos, hauska tuo räppisetti. En oikein tunne asioita. Tuo, kun sanotaan toisen riimi ääneen, onko se jonkinmoinen dissaus, että sana oli ennalta arvattava?

Posted by Blogger PA @ 2:09 AM #
 

Suosittelen myös lämpimästi Salaiseen maailmaan tutustumista..

Posted by Anonymous Anonymous @ 4:44 AM #
 

Elina Juntunen julistaa olevansa vielä kuitenkin Elina Hiltunen ;)

Posted by Anonymous Anonymous @ 10:00 AM #
 

Sorppa. Sarjassamme oikosulkuja.

Posted by Blogger Antti @ 10:04 AM #
 
<< Home