Thursday, August 02, 2007

L. Casei Defensis

Danone Actimel on jogurttijuoma, jonka ainutlaatuinen L. Casei Defensis -maitohappobakteeri auttaa parantamaan luonnollista vastustuskykyäsi. Tämän maitojohdannaisen eliksiirin osalta pystyttiin eilen aamulla töihin marssiessani promootiokojua Kamppiin.

Jossain vaiheessa alkuillasta, kun sorvi oli viimein pysähtynyt oli ohjelmassa paluumatka. Vaan osuipa ikävä yllätys sen varrelle. Pitkin ja poikin kiveystä oli tyhjiä Actimel-pulloja ja monipakkauksen pahveja, jokunen esitekin ja valtava määrä jogurttiläiskiä. Mitä lähemmäs Narinkkatoria pääsi, sitä enemmän moista maassa makasi.

Tänä aamuna maa oli tyhjä, mutta ilmassa leijaili tuoksu, joka nyt ei omiin suosikkeihin lukeudu. Pilaantuvan maitotuotteen löyhkä on inha.

Voi olla, että ne, jotka kiskoivat jogurtit naamaansa ostavatkin entistä enemmän, mutta uskoakseni muutama muukin on tehnyt saman havainnon kanssani. Osa heistäkin saattaa jopa tiedostaa sen, ehkäpä välittääkin, lopulta valittaa tuttaville.

Tuskin olisi ollut aivan ylivoimaisen haastavaa haalia paikalle useampia roska-astioita. Vaikka ihan Actimel-pullon muotoisia, niin olisi yhden teltan ja roskamäärän sijaan ollut paremmin ja myönteisemmin erottuvaa näkyvyyttä. Joku näppärä teksti vielä tuoteargumentteihin sopivasti ja hoplaa. Tai sitten maassa muhivien bakteerien ja mahdollisten vatsatautien laskelmoidaan lisäävän tuotteen menekkiä vieläkin enemmän. Tiä häntä sit.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:48 PM

Read or Post a Comment

Samaa olen itse ihmetellyt säännöllisin väliajoin - mikä saa aikuiset(kin) ihmiset viskomaan roskat ympäriinsä sen sijaan että pitäisivät ne kädessään kunnes lähin roskis löytyy? Näin urbaaneissa ympäristöissä lähin roskis ei ole KOSKAAN kovin, saati tuskallisen kaukana.

Posted by Blogger Zepander @ 12:42 AM #
 

Ainakin oma muksu kovin kernaasti keräisi myös muiden maahan heittämät roskat ja veisi roskikseen, koska niin kuuluu tehdä.

Toivottavasti Kirnauskin aktivoituu tämän suhteen:

http://www.kirnauskis.com/index.php/artikkelit_arkisto/ala_jata_mayrakoiraa_heitteille/

Mä supporttaan täysillä.

Posted by Blogger Antti @ 12:47 AM #
 
<< Home