Tuesday, August 08, 2006

Veikeyttä

Jos et ole omasta mielestäsi tosikko, niin tässä on nerokas myyntipuhe. Kiitos Pasille.

David Beckham haluaa lihottaa vaimoaan. Heillähän on ollut ongelmia. Moniko muistaa nähneensä sen 4D-dokkarin, jossa äijä syötti vaimoaan kontroloidakseen häntä? Siis lihotti sen johonkin mittakaavaan terveydelle vaarallinen.

Nauran lähes joka kerta kun mietin toista Beckhamiin liittyvää juttua. Kävi nimittäin jokunen vuosi sitten niin, että sumuisella saarella, jossa osa pikaruokaa syödään sanomalehteen käärittynä, oli herra. Tämä herra oli futisfani ja halusi Beckham-tatuoinnin. Niitä saa tatuointiliikkeestä. Joten kaveri meni sinne ja pyysi nakuttamaan selkäänsä sana Beckham. Tatuoija oli nimeltään Tony.

Tony teki työtä käskettyä ja jossain vaiheessa sai homman valmiiksi. Asiakas oli tyytyväinen siihen asti, kun näki peilistä selässään lukevan "Beckam". Tietysti se klassinen huuda-niin-perkeleesti-reklamaatio kehiin. Liikkeen omistajalla oli huomattavan vahva vasta-argumentti: "Ei Tony ole futisfani, mistä se voi tietää...".

Näiden ihmisten myöhäisemmät vaiheet ovat hämärän peitossa. Kuten monen muunkin. Jonkun kriisin aikana haastatellaan uutisiin tai ajankohtaisohjelmaan jotain ihmistä. Aika harvinaista, joskaan ei täysin olematonta, on se, että muutaman vuoden päästä tai kriisin edetessä kerrotaan, miten tuolle haastateltavalle kävi. Jää se tavallaan vaivaamaan.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 12:22 AM

Read or Post a Comment

Voiko ko. 4D-dokkarin UNOHTAA jos on nähnyt sen? Pls! nimim. neuvoja kaipaava.

Posted by Blogger Zepa @ 1:04 AM #
 

Voi. Ihan siinä missä jonkun merkkipäivän, autonavaimet, puhelimen.

Tai sitten voi esimerkiksi pyytää puolisoa hakemaan jotain ajatukset moisesta pois vievää ruokaa.

Posted by Blogger Antti @ 1:09 AM #
 

Ah. Nuo tatskatarinat ovat usein hauskoja ja joskus myös tragikoomisia. Sekin hupsu, joka kännissä otti toiselta känniseltä Ford-logon, eikun siis Voorttin.

Tai se mies, jolla oli rinnassaan kukon kiinalainen merkki ja kulki ilman paitaa kiinalaisella rautatieasemalla. Ja kun se kukko tarkoittaa Kiinassa jotenkin kait asiayhteyteen liitettynä mieshuoraa...

Aina ei vaan voi tietää.

Posted by Blogger hna @ 2:43 AM #
 
<< Home