Tuesday, August 08, 2006

Katsaus

...vähän kaikkeen. Joku kysyi joskus, mistä mä saan innoitukseni kaikkeen täällä kirjoittamaani. Ei ollut otettu, kun sanoin, että vähän kaikenlaisista jutuista. Ei voi määrittää hermeettisesti, maailma on kokonaisuus, ei erillisiä palikoita. Ja maailma siis tässä tapauksessa kaikki se, jonka tietoisuuteni on ottanut, ottaa ja tulee ottamaan vastaan.

Independent-niminen lafka tarjoaa Elä täysillä -otsikolla ja Rahaa moneen menoon -sloganilla kulutusluottoja. On sitten "unohtunut" lainan kokonaiskustannukset tyypillisellä summalla ja todellinen vuosikorko ilmoituksen tapaisestaan pois. MOS paheksuu. No ei siinä, joskus taannoin sai sukset menemään esimiehen kanssa ristiin siitä, kun vaatimalla vaati ilmoitukseen näkyväksi todellista vuosikorkoa, joka käsittääkseni on pakollinen juttu. No, eihän sitä laitettu, vaikka mitä teki. Sit tuli sanomista, kun kuluttajavirasto veti palkokasvin siemenet sieraimeen. Ja kannustava huuto: "Miks sitä ei ollu siinä, *sensuroitu* *sensuroitu*". "No, itehän vaadit" kaikuikin sitten jo suljetusta ovesta takaisin itselle.

Huovisella oli hieno löytö kulutusluottoaiheesta.

Mömmöstä lainaus:"Suomalaiset haluavat näköjään lähikaupan, joka on samalla koko perheen hampparipaikka sopivan automatkan päässä ja aina auki.". Oho! Onko yllätys, että moinen halutaan? SOK:n tavat tuntien pilotteja pidemmälle ei olisi menty, jos konseptia ei haluttaisi. Koko stoori löytyy tästä.

Kaikki ylistävät adjektiivit tähän. Kaucas potkii perseelle. Osaakin olla musiikkia makuuni. Ja löysin tämän vasta nyt. Kotiseutuviitteineen kaikkineen osoitus siitä, että hengentovereita löytyy tästäkin maailmasta.

Tietääkö joku mikä on vatruska? Mie aattelin tehä niitä tänään.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 11:33 PM

Read or Post a Comment

Vatruskapojo tänne!

Posted by Blogger Zepa @ 3:45 AM #
 

Vatruskapojoanomus ollut vatruskapojokomitean käytössä ja hyväksytty.

Saksaksi se on Kartoffeltaschen.

Posted by Blogger Antti @ 3:57 AM #
 

Ne oli muuten hyviä. Teen uudestaankin.

Posted by Blogger Antti @ 1:04 PM #
 
<< Home