Monday, June 05, 2006

Blogaamisesta

Ensiksikin päivän mainostus. Juuso ahertaa opinnäytettään yritysblogeista. Te yritysblogien kanssa säännöllisesti törmäilevät tai yritysmaailman blogeja satunnaisemmin edes seuraavat, kantakaa kortenne kekoon. Luultavasti kun työn hedelmistä riittää nautittavaksi laajemminkin.

Samaisen blogin kautta mieleen palautui päivällinen hämmästys. Blogi osoitti hyödyllisyytensä. Tätä kautta kun tietoisuuteeni on etsiytynyt yksi potentiaalinen alihankkija. Toisaalta vanhalle tuttavalle suoritettu puhelinsoitto kirvoitti mielenkiintoisen jatkokeskustelun tulevista yhteistyömahdollisuuksista. Herra oli myös tutustunut tähän blogiin. Ihmekös tuo, kun jostain käsittämättömästä syystä google tarjoaa tätä häkellyttävän korkealla sijalla käytettäessä erinäisiä markkinointiin ja mainontaan viittaavilla hakutermeillä. Eikä tätä hommaa voi väheksyä näemmä asiakashankinnan apuvälineenä.

Tällä viikolla paukahtaa 25.000 sivunäyttökertaa rikki. Saisinpa euron jokaisesta. En ole näemmä vielä tarpeeksi hyvin kaupallistanut tätä kanavaa.

Palaten vielä tänään mainitsemiini erimielisyyksiini johdon kanssa. Osaakin yksi piuha suoltaa välillisesti katoamistemppunsa avulla uskomattoman määrän ärräpäitä tähän maailmaan - ja mielä minun äänihuuliani hyväksi käyttäen. Karkulainen on kuitenkin paikallistettu ja operaatio sen muiluttamiseksi takaisin tänne pikitien päähän on käynnistetty.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 10:22 AM

Read or Post a Comment

Blogaaminen alkaa myös minun osaltani kantaa hedelmää. Eräs arvon herra on noteeranut minut ja ensiaskel blogini päämäärää, mainoststo jobia kohti on otettu.

Minä näen blogissa sen valtaisan mahdollisuuden kun ennen suolsin ideoitani / ajatteluani kavereille ja kylänmiehille, niin nyt yleisönä onkin huomattavasti laajempi yhteisö.

Posted by Blogger Sanat on @ 11:18 AM #
 

Kiitos Antti, kävijämäärä tuplaantui hetkessä :)
Ahertelen nyt yritysbloggaajille suunnatun kyselyn parissa, toivon kaikilta relevantteja kysymyksiä. Aiheesta lisää myöhemmin blogissani.

Posted by Blogger Juuso @ 10:40 PM #
 
<< Home