Friday, August 11, 2006

Pistetään lihoiksi

Maksaako joku hullu blogista ja paljonko? Näihin kysymyksiin löytynee vastaus täältä ja vielä aivan lähitulevaisuudessa. Kaupattavana on siis nokkavien siipiveikkojen tautiin keskittyvä blogi.

Jännittävää, ettei hössötyksestä huolimatta tautia tullut maamme kamaralle. Paitsi että se oli täällä jo ennen sitä. Ylireagointia - se on päivän sana.

Eilisen sana oli askel. Tarkemmin sen essiivi. Askelena vai askeleena. 24 tuntia, 4 puhelua ja 7 kielioppikirjaa myöhemmin sain mielenrauhan. Molemmat käyvät ihan yhtä hyvin.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 5:12 AM

Read or Post a Comment

Kumpaa käytät ite? Askeleena kuulostaa suomemmalta (sanoo yli miljoona vuotta muualla asunut).

Posted by Anonymous marri @ 7:07 AM #
 

Käytin äskettäin muotoa askelena, josta tämä kaikki sai alkunsa. Tutkin vanhoja tekstejäni ja askelena vallitsee. Ellei ole ollut tarkoitus korostaa askeleen pituutta. Fiilispohjalta.

Askeleena näyttää sitä paitsi naisen nimeltä. Mutta mä olenkin murrevammainen savolaistavasti Espoossa.

Ja kun askelena/askeleena-problematiikkaa tuijotti näytöllä riittävästi ja maisteli sanaa, se näytti ja tuntui hölmöltä molemmissa. Pohtijassa ja pohdittavassa. Merkitys hävisi. Pelkkä sointi jäi.

Ja nyt tuli mieleen akselotli. Tai joku semmonen. Salamanteri, jolla on isonakin kituset. Paitsi jos sille antaa jotain ainetta.

Posted by Blogger Antti @ 12:28 PM #
 
<< Home