Friday, June 09, 2006

Nyt mutta ei tässä

Amnesty tehtaili blogosfäärissäkin ihan laajalti noteeratun kamppiksen. Toteukset löydät täältä. Onhan idea ihan hauska. Jos nyt tuosta kamppiksesta puhuttaessa on korrektia käyttää hauska-sanaa.

Verkossa leviävät kuvat ovat otollisesta kuvakulmasta kuvattuja. Juuri siitä homma toimii parhaiten. 45 astetta sivusta olisin jo taustan ja julkan vääristymä melkoinen. Nyt jokaiseen paikkaan on tehtailtu juliste erikseen. Ei välttämättä kaikkein kustannustehokkainta. Onneksi amnesty osaa kohdentaa rahat oikeaan paikkaan.

Korkeampi huomioarvo, suorastaan shokeeraava olisi saatu aikaa vähän surrealistisemmin. Huputetut vangit ja asemiehet olisi voinut tuoda katukuvaan ihan oikeasti. Vähän tyyliin, mitä Espoon Tapiolassa toteutettiin sodanvastaisessa tempauksessa jokin aika sitten. Eli näyttelijät kaupungille ja megafonimies kailottamaan mustan sirkusparaatin säestämänä jotain tyyliin: "Kun kaupungissasi käydään sissisotaa, se ei ole sinulle yhdentekevää. Alapa siis toimia".

Ja kailotuksen voisi kohdentaa personoidusti vastaantulevalle väelle. Amnestylla olisi taatusti riittänyt aktiiveja moiseen.

Ja katsokaa nyt vielä Dagmarin Luovat-blogi. Pepsin ja Sopranosin ideat on oikeasti pirun hyviä. Tosin olisi hauska kuulla, mitä tuo Pepsin taulu kuulijan korviin äänteli. Muistissa on ylä-asteen luokkaretki Tampereelle. Taidemuseossa oli mikroskooppi. Siihen oli jono. Pitihän sitä mennä tiiraamaan. Kas ja kummastus kun mikroskooppi näytti männynsolupreparaatin ja pensselihomeitiöiden sijaan jotain, joka yleensä löytyy stringien alta.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 8:54 AM

Read or Post a Comment

Strigi on taas joku kuuli muotisana, jota en ymmärrä.

Posted by Blogger PA @ 11:43 AM #
 

Hauskaa.

Posted by Blogger justsopivasti @ 11:45 AM #
 

Ehei pa, se oli kuulimpi typo.

Posted by Blogger Antti @ 12:11 PM #
 
<< Home