Friday, June 09, 2006

Visaa viikonloppuun

Salaliittoteorioissa on jotain kovin viehättävää. Jostain varsin varhaisesta lapsuudesta muistan kyselleeni sitä, mitä vapaamuurari tarkoittaa? Silloin homma ei vielä sykähdyttänyt. Sitten joskus 16 kesäisenä törmäsin ensimmäisen kerran Illuminatiin ja säännöllisen epäsäännöllisesti aktivoituva harrastus sai alkunsa.

Salaseurojen tutkiminen on kerrassaan antoisaa puuhaa. Aivot saavat pureskeltavaa ja tietolähteitä saa käyttää ristiin parhaansa mukaan. Aukoissa riittää spekuloitavaa täytettävää - joskus reitti tukkiutuu, joskus jatkuu oivalluksen palkitsevan tunteen kera.

Mielenkiintoisinta on ollut havaita, että erinäiset yhteisöt ovat paljon yleisesti tiedettyä voimmakkaampia vaikuttajia Suomen, Euroopan ja koko maailmankin mittapuulla. Tosin skaalan kasvaessa faktoja löytyy vähenevissä määrin ja vanhojen uutisten yhdisteleminen tiedomuruihin korostuu.

Harmillista puolestaan on se, että salaliittoteroiden ympärillä pyörii käsittämätön hörhölauma liskokuninkaineen, rock-kauhisteluineen, Cutting Edge järjestöineen ja vastaavineen. Tieto hukkuu disinformaation kaaokseen ja homman yleinen uskottavuus menee siinä sivutuotteena. Tosin erityisesti Illuminatin ympärillä kristillisten ja ufo-hörhöjen höpötys on parhaimmillaan koomista. Vaikka järjestön yleisesti mainituista tavoitteista löytyy reilusti korrelaatiota todellisuuteen.

-TosinPerustaa Maailmanhallinto (One World Government) ja Uusi Maailmanjärjestys (New World Order), mukaanluettuna yhteinen valuuttajärjestelmä.
-Saada aikaan täydellinen kansallisten identiteettien häviäminen.
-Luoda tekniikka ja järjestelmiä, joiden avulla voidaan kontrolloida kaikkea ihmisten tekemistä.

On todistamatta onko joku runoillut "vanhan" tavoiteohjelman historiankirjaa lukien. Monelta kohtaa näin näyttää olevan. Tietysti aina voidaan sanoa, että uskottavuuden romuttaminen ja disinformaation levittäminen on salaliittolaisten juoni, jolla he suojaavat toimintaansa. Oli miten oli, New World Order kuulostaa monelta osin hienolta järjestelmältä, ehkäpä maailma oikeasti tarvitsisi sitä.

Jos Da Vinci Koodi miellytti, niin tästä harrastuksesta saat taatusti irti vähintään yhtä paljon. Ihan IRL. Ja muistakaa, jos Illuminati on olemassa, sen salassa pysymiselle on vain eduksi, ettei siihen uskota. Kaikki disinformaatio itse asiassa palvelee sen etua.

Kirjoitti Antti Huttunen @ 6:04 AM

Read or Post a Comment

Jokaisessa meissä asuu pieni timoteeaamikkonen. Mutta JFK:kin kiinnostavampi asia on siinä mitä tapahtui Jeesukselle, kun poistui luolasta ja mistä Joulupukki on ilmestynyt. Olen varma, että asioilla on yhteys.

Se on tietenkin ihan vanha juttu, mutta kuitenkin: http://saadotsekaisin.blogspot.com/2005_11_01_saadotsekaisin_archive.html

Totuus on aina se mikä sen halutaan olevan.

Posted by Blogger hna @ 7:13 AM #
 

Totuus, olettamus ja tulkinta ovat kolme eri asiaa.

Posted by Blogger Antti @ 7:27 AM #
 

Totuus on aina Totuus. ysytään vaikka kiihkoilijoilta.

Posted by Blogger hna @ 2:05 PM #
 

Ei kysytä, ovat niin tylsää porukkaa. Niillä on jokaiseen kysymykseen vain yksi vastaus.

Mun totuus, sun valhe.

Posted by Blogger Antti @ 2:11 PM #
 
<< Home